05.08.2020 р.

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів внесла на розгляд зборів колективу наукових працівників ДНДКІ ветеринарних препаратів та кормових добавок наступні кандидатури на посаду директора:

  • Коцюмбас Ігор Ярославович, д.вет.н., професор, академіка НААН, директор ДНДКІ ветеринарних препаратів та кормових добавок;
  • Щебентовська Ольга Миколаївна, завідувач навчально-дослідної лабораторії кафедри нормальної та патологічної морфології і судової ветеринарії Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Ґжицького.

Вибори відбудуться:

17 серпня (понеділок) 2020 р. з 9-00 до 15-00 в приміщенні актового залу (1-й поверх) Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок за адресою м. Львів, вул. Донецька, 11.

Голосувати (брати участь у виборах) мають право штатні наукові співробітники та фахівці Інституту. Для голосування необхідно при собі мати документ, що посвідчує особу (паспорт громадянина України).