2011 рік:

1. Методичні вказівки по кількісному визначенню каротиноїдів кантаксантину і апоестеру у зразках яєць та м’яса птиці методом ВЕРХ.

2. Методичні вказівки по визначенню залишкових кількостей хінолінів в зразках м’яса, яєць, креветок, риби та меду тест-системою Рідаскрин Хіноліни.

3. Методичні вказівки з оцінки придатності методик імуноферментного аналізу для скринінгового визначення залишкових кількостей мікотоксинів, ветеринарних препаратві та їх метаболітів в харчовій сировині тваринного походження.

4. Методичні вказівки по застосуванню імуноафінних колонок при підготовці зразків кормів та продуктів харчування для кількісного визначення вмісту мікотоксинів із застосуванням методів хроматографічного розділення та мас-спектрометричного детектування.

5. Методичні вказівки з визначення залишкових кількостей нітрофурану (АГД) у зразках м’яса, креветок, печінки, риби, яєць, молока і меду тест-системою Рідаскрин Нітрофуран (АГД).

6. Методичні вказівки з визначення залишкових кількостей нітрофурану (СЕМ) у зразках м’яса, креветок, печінки, риби, яєць, молока і меду тест-системою Рідаскрин Нітрофуран (СЕМ).

7. Методичні вказівки по застосуванню скринінг-тесту для виявлення загального вмісту афлатоксинів у зразках кормів, горіхів та зернових культур тест-системою Ріда Квік Афлатоксин.

8. Методичні вказівки з кількісного визначення рактопаміну в зразках мяса, печінки, сечі та кормах тест-системою Рідаскрин Рактопамін.